21.11.2014

Keilarata kotona

Meillä oli lasten kanssa projekti. Haettiin alkuun Pinterestistä vähän innoitusta (isompi lapsi haluaa ymmärtää lopputuloksenkin ennen aloittamista) ja siirryttiin kylpyhuoneeseen työskentelemään.


Materiaaleina käytettiin talouspaperirullan hylsyjä (Pinterest-äiti säästää kaiken!), sormivärejä ja erilaisia maalausvälineitä.


Pienempikin innostui maalaamaan - tosin pääasiassa lattiaa. Onneksi meidän kylpyhuoneen lattia on äärimmäisen helposti putsattava!


Projektin innoittamana isompikin innostui bodypaintingistä, ilmeisesti 3D-maalaaminen innoittaa tähän joka kerta. Vähän meinas kyllä mua stressata, että noinkohan vaan lähtee saippuallakaan kuivasta ihosta pois, mutta kyllä se ihan tarpeeksi hyvin lähti.


Illalla maalin kuivuttua (kiitos lattialämmitys!) päästiin testaamaan. Kuvaus oli hitusen haastavaa, kun toinen yritti keilata pallolla ja toinen käsin. Kumpikin kiljui jippiitä ja nauroi ja tanssi onnesta, joten projekti oli vallan onnistunut.


Tarvikkeet:
Talous- tai wc-paperirullan hylsyjä
maalia
(maalausvälineitä)
pallo

Maalaa rullat, anna kuivua. Asettele rullat sopivalla tavalla. Ohjeista leikkijä(-t), huomioi turvallisuus, anna mennä.

* Jos kaapista ei löydy kymmentä tyhjää rullaa noin vaan (just in case joku ei säästä niitä jotain tarkoitusta varten askartelukaapissa), niin vähemmälläkin pärjää. Jos keilat on rivissä, niin todennäköisyys osua (ainakin) yhteen kasvaa. Ehkä.

* Luonnollisesti keiloja voi koristella, jos on vähän enemmän sellaista tyyppiä kuin meidän seurue. Eläimiä on helpohko tehdä, numeroimalla saa lisää käyttötapoja, piirtämällä tai liimaamalla silmät saa jo jotain ideaa noihin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti