9.6.2013

Kaukohalaus




Äitienpäivänä tienoilla teimme taaperon kanssa kaukana asuville rakkaille kaukohalauksia. Idean olin joskus löytänyt Pinterestin kautta Tons of Fun -blogista, tarvikkeet meiltä löytyi kotoa.
Kaukohali on siis kädenkuvat ja käsivarsien mittainen silkkinauha, jotka auttavat vastaanottajaa kokemaan lähettäjän kokoisen halauksen. Tämä on hauska myös vuosittain toistettavana kasvumittana, joten kannattaa tehdä yhdet aina itsellekin talteen!
Tarvikkeet:
Paperia (vahvempi on parempi, kartonkikin käy)
Sormiväriä
Nauhaa
Liimaa
(Kaksipuoleista teippiä)




Molempien käsien kuvat painetaan sormivärillä paperille, kuvien annetaan kuivua. Nauhasta leikataan ranteesta ranteeseen -mittainen (+ liimausvara) pätkä. Leonardo Da Vincin mukaan sormien väli on yhtä pitkä kuin henkilön pituus, joten tätä voi käyttää apuna, mikäli halaaja ei halaja mitattavaksi (huomioi mitassa kuitenkin kämmenten kuvat).
Minä leikkasin käsien kuvat ja taustapaperit pyöreiksi, mutta toki ne voi leikata käsien malliinkin. Muista kuitenkin leikata samalla toinen samanlainen paperi, sillä helpoiten halauksesta saa siistin liimaamalla nauhan kahden paperin väliin. Mä teippasin silkkinauhan ensin kuvapaperin sisäpuolelle, jotta se pysyy varmasti paikallaan.
Kaukohalaus on rakkautta helposti postitettavassa muodossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti