9.4.2014

Oooooh, ikiomat pannukakut!

Aika usein herkkuhommissa pienet oivallukset on niitä isoja. Niin tämäkin: pannukakut muffinssivuoassa!


Minusta lähes kaikki on parempaa muffinssivuoassa - haukkukokoisempi, sotkuttomampi, nams. Näin Pinterestissä The World According to Eggface -blogin idean pienistä henkilökohtaisesti maustetuista pannareista ja toisaalta myös Real Mom Kitchenin Mini German Pancakesit, ja kun jääkaapissa oli menossa huonoksi mustikoita ja päärynöitä, niin päätin vihdoinkin kokeilla.


Ideana oli siis kokeilla kahta juttua yhtä aikaa: "henkilökohtaisia pannukakkuja" ja toisaalta sitä, että kun vuoan täyttää puolilleen, niin keskiosa jää lättänämmäksi... kun jääkaapissa oli myös vanhentumassa vaniljakastiketta. Puolikkailla muffarivuoilla saa siis pannukakusta kätevästi kuppimaisen, jolloin kyytiin saa kastiketta, kermavaahtoa tai vaikka jäätelöä.


En nyt jaa reseptiä, kun mun normaali resepti on hyvin terveyshenkinen (ruokalusikallinen sokeria, ei rasvaa) ja nyt käytin guuglattua överireseptiä... Muffinssipeltivertailua kuitenkin sen verran, että Tefalin Jamie Oliver -pelti voittaa Kaiserin halpispellin noin miljardi–nolla. Ei jää kiinni, puhdistuu helposti jne. Suosittelen satsaamaan, koska muffinssipellin putsaaminen on tajuttoman rasittavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti