3.4.2014

Pikapalapeli


Meillä oli yhtenä aamupäivänä taas tilanne. Isomman omat leikit alkoivat äidin mielestä mennä vähän väärille urille - heittelemistä, laatikoiden ja hyllyjen tyhjentämistä jne. Piti keksiä nopeasti jotain. Hain Dinosaurustehtävän paperin kaapista (eka A3, joka osui käteen) ja aloin kahmia leluja ja muita tavaroita. Piirsin tavaroiden ääriviivat paperille ja lastasin tavarat muovilaatikkoon.


N näki minun tekevän jotain kiinnostavaa ja hoksasi heti, että nyt on uusi leikki tulossa. Pari kertaa piti pyytää lasta käymään lukemassa kirja ja viemässä joku tavara paikalleen, ettei kaikki paljastu...


Tehtävä oli selvästi todella mieluisa. Vaikeimmat olivat kahvikuppi vs. päärynä ja Holly Shiftwell vs. keltainen luu. Sen sijaan eri kokoisia ympyröitä ja neliöitä ei tarvinut miettiä lainkaan. Minusta parasta oli, että illalla miehen tultua töistä lapsi huusi ekana: "Isi, minulla on uusi leikki!"

2 kommenttia:

  1. Eikä, tulen niin lainaamaan tätä ideaa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että innostaa käyttöön asti! Mekin varmasti tehdään tätä useasti jatkossakin, kun leikki oli selvästi kiva ja haastettakin voi säätää tavaroiden avulla.

      Poista