1.10.2013

G niinku Guido

Vihdoinkin etenimme aakkosissa G:hen, kun mies keksi, että GUIDO. Siis Autot-elokuvasta. Mies keksi myös tehtävän (minä toteutin, kuten jäljestä huomaa...).

Tässä on kilparata, jossa autoista puuttuu renkaat. Guido on rengaspinon kanssa valmiina auttamaan.


Minä laitoin renkaisiin kakspuoleista teippiä, poikanen laittoi ne autoihin. Mies toimi pääleikittäjänä ja teki sellaisen strategiavirheen, että televisiosta tuli lastenohjelmaa, siksi renkaat on varsin sinne päin... Mutta kuten todettua, leikkiessä opitaan me kaikki.


Ai niin! Meillähän oli tässä aluksi ideana nostaa värilappu sokkopussista, mutta Nipsu ei oikein hiffannut sitä, tai käsitti sen jotenkin väärin, niin luovuttiin siitä.


Guido hymyilee, kun G-radan kaikkiin autoihin on vaihdettu renkaat. En tiedä, jäikö tästä suurtakaan kirjainmuistijälkeä, mutta ihan kiva juttu tämä oli. Aiemmista kirjaimista N on muuten oppinut pitkäkestoisesti A:n (ystävän kirjain) ja B:n (Big Benin kirjain). Oikeastaan meillä ei ole tavoitteena opetella kirjaimia, vaan tutustua niihin, tervehtiä ensimmäisen kerran, mutta ihan hauskahan se on huomata, että joitain on opittukin. Aakkosten alkupää on tosin melko haastavaa, kun on niin paljon vierasperäisiä kirjaimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti