7.10.2013

Muovailuvaha, hammastikut ja murot - yllättäviä leikkejä

Olin etukäteen tosi innoissani yhdestä kuminauhakääröt 2.0:n leikeistä. Mess For Less -blogissa oli leikki muovailuvahasta, grillitikusta ja Cheerios-muroista (jotka on meidän suosikkeja - lapsi harjoitteli niillä tarkkuusnappaamista kaverini vinkistä, sopivat myös hyvin jälkiruoaksi). Kun kasasin leikkikääröjä aamulla ennen vauvan kerhoa, en tosiaankaan etsinyt mitään grillitikkuja, vaan muistin sadepullosta jääneet hammastikut.


Leikkikäärössä oli purkki muovailuvahaa, muroja ja hammastikkuja. Tämän leikin mies neuvoi pojalle, eli ihan itse ei joutunut pähkäilemään äidin suunnitelmia.


Muovailuvahakönttiin tökättiin siis hammastikku (tai -tikkuja).


Sitten vain pinoamaan muroja torniksi. Helppoo! (Ekan N tosin söi, varmaan ihan vaan laadunvalvontamielessä...)


Sitten Nipsu keksi itse leikin. Hän pyysi isiä tekemään Big Benin (niin, taas Ten Ten tulee mukaan leikkiin), mutta tekikin sitten itse Big Benin kellotaulun.


Ja kun kellotaulusta otti numerot ja/tai viisarit, jäi hienot jäljet.


Seuraavaksi Nipsu pakkasi kaikki murot kippoon, kippasi ne rahille ja sitten taas yksitellen muovailupurkkiin.


Seuraavaksi murot pääsivät autoleikkiin... Murot ja tiejyrälattialla onkin varmaan jokaisen vanhemman unelma.


Traktori lastasi muron kerrallaan dumperin kyytiin. Yllättävää kyllä (aiempana päivänä kääröleikissä käytetty) lautanen oli loppusijoituskohteena leikin lopuksi.


Ja ehkä vielä yllättävämpää on, että Nipsu vei lautasen lopuksi Duplo-laatikkoon. Tämä on tosi outo ratkaisu, koska Nipsu ei yleensä sekoita eri lelulaatikoiden sisältöjä. Oonkin miettinyt, oliko logiikka tässä se, että murot on jemmassa sängyn alla olevassa laatikossa, jos vaikka iskee nälkä unihommissa. Vaikea tietää, mutta ainakin tämä leikki innosti yllättäviin juttuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti