14.8.2013

Autokeilailu-rakentaminen

Tänään meillä oli vähän huono päivä. Vauvalla on ollut yöllä ja päivällä vatsavaivoja, ja aamupäiväulkoilusta huolimatta taaperon päiväunihommat meni ihan riitelyksi... Lopulta molemmat pojat nukkuivat hetken, mutta kun mies tuli kotiin, ohjeistin isälle ja pojalle Pinterestistä Second Story Window'n Emily Katen kautta löytämäni pikkuautokeilailun. Alkuperäinen leikki löytyy 101 Childhood -blogista, jossa on myös paljon muuta tekemistä.


Ideana on tehdä palikoista tai mistä vaan keilarakennelma ja käyttää pikkuautoa keilapallona.


Sääntönä oli työntää auto vauhtiin junaradan palasista tehdyn viivan takaa, mutta se ei ihan toteutunut... Tai Nipsu ei pitänyt sitä kiinnostavana juttuna, ja open ended play -hengessä emme välittäneet.


Vanhemmille tämä leikki oli kiinnostava seurattava, kun tärkeimmäksi osuudeksi muotoutui selvästi järjestelmällisten rakennusmuodostelmien tekeminen.


Hienoa oli Nipsun mielestä myös tuhota rakennelmat "agenttiautoilla" (Autot 2 -elokuva on tällä hetkellä hitti). No, saipa purkaa uhmaikäangstiaan johonkin ihan luvallisesti.muoks.
Nipsu itse kertoi näitä katsoessaan: "Pammmmm! Tuli iso pamaus, kaikki kaatuivat". Viimeinen kuva oli ilmeisesti eri leikkiä kun muut, nimittäin "auto ajaa kirkon sisään".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti