30.8.2013

Värityskuvia


Joskus tarvitaan extremeleikkejä, joskus värityskuvia. Netistä löytyvät värityskuvat ovat loistavia muun muasta siksi, että niitä voi tehdä missä tahansa (mistä löytyy tulostin) ja kenen kanssa tahansa. Tässä linkkejä netissä löytyviin aarteisiin, samoista paikoista löytyy myös muuta nettipuuhaa:


Tulevan Disney Pixar -leffan, Lentsikat eli Planes, värityskuvia (zip-pakattu, 11 kappaletta): Spanglish Baby

Pikku Kakkosen sivuilta löytyy Posti-Pateen liittyviä värityskuvia sekä ajoneuvot että tehtävät -kohdista.

Pipsa Possun sivuilla on värityskuvia, mutta löytyy vähän hankalasti. Ensin pitää päästä sivulle sisään, sitten Activities, josta ihan vasempaan reunaan ja sieltä löytyy.

Tuomas-veturiin ja kavereihin liittyviä printattavia kuvia ja tehtäviä.


Dino-junan omilla sivuilla on myös väritettävää.

ABC:n värityskuvia, suurin osa sarjoista on Suomessakin TV:stä tuttuja, muun muassa: Kielon ja Pasin valtakunta, Puuha-Pete, Lilli ja kukkaisystävät, Palomies Sami, Pikku prinsessa, Ritari Nikke, Olivia ja Tuomas Veturi. Myös lisää Posti-Pate- ja Pipsa Possu -kuvia!

Autot ykköselokuva värityskuvina. Samoilta Kids-n-fun-sivuilta löytyy värityskuvia lähes mistä vain: kaivureista, Alf-sarjasta, Nijntjesta, avaruusmatkojen historiasta, juhlapyhistä, Harry Potterista jne.

--
Lisäys:

Hei oishan noita Maisa Hiiri -kuviakin!

4 kommenttia:

 1. Tämä on aivan mainio tämä sun blogi. En voi olla ajattelematta, minkä päiväkodin johtajan maailma on sinussa menettänytkään. Teidän pojat on onnenpoikia :)

  Noita kuvia pitää kyllä alkaa printtailemaan, jos saisi H:n innostettua niiden avulla taas tarttumaan värikyniin. On ollut viime aikoina vähän huonolla keskittymisellä kaikki piirustus- ja väritysleikit nimittäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ja kiitos! Ehkä mun pitääkin alkaa perhepäivähoitajaksi, niin voin jatkaa askarteluja. ;D

   Meillä maalaushommat vaatii melkeinpä autoa työvälineeksi tai sitten sellaista "tekisitkö vielä jotain, tekisitkö vaikka tällä tähän --" -ohjausta. Lapsen kärsivällisyys ei jotenkin yhtään riitä siihen, että piirtäessä miettisi, mitä tekis. "Ohjatut leikit" toimii siksi hyvin, että se on jotenkin niin juhlallista, että siihen N keskittyy ja sitten ehtii tulla hänelle niitä omiakin ideoita.

   Poista
 2. Nyt vasta hokasin sun bloginkin :D
  Värityskuvat on in, kiitos linkeistä. Mies saa töissään tulostella esikoiselle näitä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla sama haaste eli ei ole kotona tulostinta... Tai ainakaan ei ole värikasetteja ja tulostinkin jossain ulkovarastossa.

   Poista