19.8.2013

Ystäväpuut

Kummityttö oli meillä kylässä, ja mietin, mikä olisi sopivaa hommaa sekä taaperolle että 11-vuotiaalle. Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löytyi taas sopiva idea, Autumn Hand Trees. Me ei tehty syksypuita, kun niiden aika ei ole ihan vielä, vaan tehtiin ihan vaan puut. Kummallekin askartelijalle jäi myös kiva muisto tästä vierailusta ja hetkestä. Kummankin valmiin työn taakse kirjoitettiin molempien nimet ja päivämäärä.

Oikeastaan tämä askarteluprojekti alkoi jo eilen, nimittäin meillä oli vihreä väripaperi loppu, ja teimme sen itse sormiväreillä, erilaisilla pensseleillä/harjoilla ja autoilla. Luonnollisesti vihreä maalikin loppu, mutta onneksi keltaista ja sinistä löytyi. Papereista leikkelin lehtiä puihin.

Piirrettiin ihan perinteisesti lyijärillä kädet ruskealle paperille, muotoilin vähän alaosaa puuksi. Kummityttö leikkasi käsipuut itse irti, minä leikkasin taaperolle. Liimattiin puut paperille paperiliimalla, mutta lehtiin käytettiin kaksipuoleista teippiä - lähinnä siksi, että taapero ei tykkää tahmalähmästä. Tähän työhön ihan sopiikin, että lehdet on nurkista irti paperista.

Valmiista töistä lienee helppo arvata, kumpi on kumman... Taapero ei ollut mitenkään tajuttoman innostunut, vaan lähti välillä muihin hommiin. Nyt kummitytön lähdettyä ollaan kyllä ihasteltu valmista työtä ja muisteltu, mikä on kenenkin käsi. Kummityttökin halusi lähtiessä esitellä työn enolleen ja varmisti vielä, ettei työ jää meille.


Tarvikkeet:
Paperia
Väripaperia ja/tai maalia
Liimaa ja/tai teippiä

Piirrä käsi paperille, siisti vähän muotoa ja leikkaa irti. Liimaa (lyijärijälkipuoli liimapuolelle!) paperille. Leikkaa lehtiä värillisestä paperista. Liimaa/teippaa lehtiä oman fiiliksen mukaan. Muista kirjoittaa työhön päivämäärä ja jos käsiä on useampi, käsien omistajien nimet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti