21.8.2013

Foliopaketit

Instagramista löysin Nessin One Perfect Day -blogin, jossa oli #invitationtoplay-vinkki foliosta. Tämä oli niin helppo leikki toteuttaa, että kokeiltiin melkein saman tien. (Joskin pakko sanoa, että folion tuhlaus hieman särki ympäristöomatunnossa...)

Nessin leikissä käärittiin palikoita folioon, mutta me otettiin leikkiin mukaan myös pikkuautoja (= kollektiivinen nimitys kaikille pienille kulkuvälineille). Aluksi Nipsusta oli tosi vaikea saada esine pysymään folion sisällä; meinasi väkisinkin tulla foliopallo ja esine pysyä erillään.


Kiva "sivuleikki" tässä oli erilaisten lelujen kätkeminen ja tunnistaminen. Ympyräpalikka oli helppo tunnistaa, mutta esimerkiksi bussi ja paloauto olivatkin käärittyinä yllättävän samanlaisia.

Äidistä parasta oli nähdä, kuinka sorminäppäryys kehittyi leikissä (vaikka siis osa kuvien käärityistä on yhdessä käärittyjä). Foliotuhlauksesta huolimatta testataan tätä varmasti vielä moneen kertaan... Ja voipi olla, että joku saa joskus jonkun folioon käärityn lahjankin.Tarvikkeet:
Foliota
Sakset
Leluja tms pientä paketoitavaa

Pätki ja leikkaa foliosta sopivia paloja. Ota käärittävät asiat ja folioläjä, leiki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti