31.8.2013

Sadut eloon synttärihommissa

Meillä on tänään vietetty viikonloppuvieraan synttäreitä. Tai oikeastaan ensin vietettiin syksyn ekaa viikonloppukerhoaamua kahvitteluineen, mutta iltapäivällä vaihdettiin juhlahommiin.


Tein synttärisankarille sitruuna-suklaakakun. Tässä oli vähän oma lehmä ojassa, sillä meillä on sama maku tämän suhteen... Pohjaksi ja päälliseksi tein sitruunablondien tuplana, välissä on Kinuskikissan suklaatäyte. Reseptit on silleen kivat, että (ovat tosi helpot ja) koko homman voi tehdä laktoosittomana, paitsi tässä tuo koriste-H on valmista suklaarouhetta eli laktoosinen.

Lisäksi paistoin pakastimesta Lontoonrae-suklaacookieita. Hirveän hyvä idea tehdä tuplataikina ja pakastaa osa!


Synttärikorttia suunnitellessa kysyin Nipsulta, mistä sankari tykkää. Vastaus oli nopea ja selkeä, telkkarista. True dat. Nipsu myös tiesi heti, mitä telkkarista voisi tulla. Hänen oma "suosikkiohjelmansa", Big Ben ja ilotulitus:


Nipsu toteutti kortin hienosti isänsä kanssa. Myös sankari oli tyytyväinen ja meni heti puhelimellaan katsomaan videota, kun kirjoitin nettiosoitteen kortin taakse.Lahjapaketointiin hyödynnettiin foliopakettileikkiä. Lahjaksi annettiin muuten Ritari Niken välineitä, eli vyö. Synttärihommat olivat siis todellakin sadut eloon -hommia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti