22.9.2013

D niinku dinosaurus!

Nipsu on tänä syksynä alkanut katsoa Dinosaurusjunaa ennen kerhoa, joten D on dinosaurusten kirjain. Little Family Fun -blogissa oli dinosaurusjuttu, josta sain idean.


Tein askarteluvaahtolevystä palapelin. Ajattelin pyytää miestä tekemään (se on tällaisissa jutuissa paljon parempi), mutta koska mies ei ollut kotona, kun tarvitsin leikkiä, niin laitoin pojan potalle ja söin itselle samalla kun ex tempore leikkelin dinosauruksia isoilla fiskarseilla vaahtolevystä... Kuvagooglasin sentään Dinojunan, kun dinot ei ehkä ole ihan mun juttu. Piirsin dinojen väreillä niiden ääriviivat valkoiselle paperille ja leikkelin paloiksi. Lisäsin myös ne rajat tuohon, niin on helpompaa, kun nuo tosiaan olivat melko sinne päin.


Leikkijä oli erittäin tyytyväinen, vaikka tekijä ei niinkään... Tai tuohon D:hen piti myös leikata pala ("Yssi pala puuttuu! Tuosta puuttuu pala!"), mutta ilahtui heti aluksi lentoliskosta, jonka tunnistettavuutta epäilin vahvasti. Se näyttää lähinnä kalliolta hypänneeltä, mutta leikkijä ei onneksi ole kovin tarkka, kuten ehkä huomaa esimerkiksi T-Rexin hännästä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti