10.9.2013

Vaahtoväripussi

Värienopetteluleikki, jossa on vaahtoa, värejä eikä yhtään sotkua? Kuulostaa minusta tosi hyvältä hommalta

Tarvikkeet ovat tässä:

Minigrip-pussiin (tai Ikean halpiskopioon) pursotetaan parranajovaahtoa ja lisätään toiseen reunaan yhtä ja toiseen reunaan toista elintarvikeväriä. Meiltä löytyi vain vähän parranajovaahtoa (mikähän sen oikea nimi edes on?), mutta sepäs kasvaa pussissa, joten lopulta pussi olikin ihan sopivan täynnä.


Tohkeissani esittelin leikkiä Nipsulle, joka katsoi sitä ja poistui paikalta. Kiinnostus nolla. Instagramissa selvisi, että muillakin oli samoja kokemuksia... Tämä oli siis invitation for moms to play.


K: "Eikö tämä oo ees ihan vähän kiinnostavaa?"
N: "Ei. Ei kiinnostavaa. Minun tietokone on kiinnostava".


Onneksi edes joku oli kiinnostunut. Päiväunien jälkeen vauva nimittäin innoissaan piti pussia. Rapisteli vähän, mutta lähinnä vain piteli... Ehkä tämä leikki voisi olla parhaimmillaan isomman vauvan touhuna. Tai äidin.

4 kommenttia:

 1. Haha, mä olisin ainakin ihan intona! Parhavaahto ja värit pussissa kuulostaa aivan ihanalta stressipallo- ja kuplamuovityyppisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Vauvakin puristeli tuota isoveljen touhuja katsellessaan...

   Poista
 2. Sopiikohan muotovaahto tähän, parranajovaahtoa ei meillä ole :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti epäilen, ettei... Mulla ei kyllä ollut muotovaahtoa, niin en päässyt testaamaan. Tuo vaahto tuntui kiinteämmältä ja vähän "pysyvämmältä", muotovaahdon on kuitenkin tarkoitus kadota hiuksiin. Mutta en tosiaan voinut kokeilla, joten varmaksi en uskalla sanoa!

   Poista