12.9.2013

Korkit ja kannet kohdilleen

Olin jo pidemmän aikaa suunnitellut tätä leikkiä, nimittäin kannet ja purkit tuntui tosi nipsumaiselta ajatukselta. Olin jopa keräillyt muutaman pienemmän purkin, mutta tarpeen koittaessa en tietenkään enää löytänyt niitä. No, näillä mentiin:


Tarjolla oli siis purkkia ja korkkia hoitoaineesta juomapulloon ja huulirasvasta pilttipurkkiin. Toisaalta tämä oli ihan hyvä tapa aloittaa, koska lähes kaikki purkit olivat tuttuja. (Suhtaudun muutenkin vähän epäilyksellä blogien ja Pinterestin hours of fun -mainintoihin, koska Nipsu on nopea tyyppi.)


Ensin korkin ja kannen löysivät juomapullo ja nokkamuki - sikäli ymmärrettävää, että näitä Nipsukin käyttää kansi päällä. Kiinnostavin oli selvästi huulirasvapurkki. Ensin Nipsu yritti palauttaa sitä oikealle omistajalleen, kun luuli mun laittaneen sen vahingossa hänen leikkiinsä. Lopulta uskoi, että sekin on osa leikkiä. Tuo oli siis vanha mainoshuulirasva, josta katkaisin lopun huulirasvan roskiin.


Ehkä vähän yllättäin viimeisiksi jäivät lastenruoka-astiat (meillä noissa sydänkipoissa on yleensä muroja jälkiruoaksi), mutta eipä hän niitä ole tainnut kansi päällä juuri käyttääkään. Vai olivatko ne niin helppoja, että jäivät viimeisiksi? Varmasti tehdään tätä kyllä myöhemminkin haastavammilla purkeilla. Tosin en ole ihan varma, onko ihan hirveän fiksu idea opettaa lapsi heti avaamaan ja sulkemaan kaikki purkit...

--

Päiväunien jälkeen ehdotin Nipsulle uutta kierrosta pompompelti-leikkiä. Vastaus oli selvä: "Haluaa sen kansileikin". Tehtiin siis kansileikki uudestaan vähän eri kansilla. Huulirasvan jätin, koska se oli selvästi kiinnostava tuttavuus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti