11.9.2013

Pompompelti

Ihan kaikki Pinterestin hitit eivät ole olleet hittejä taloudessamme. Tämä kuitenkin on! Pompomeja, muffinssipelti ja pihdit on homman ydin. Minä unohdin Intentional Momman versiossa olleen isomman kipon ja lisäsin myös muutaman lusikan, kun meidän pihdit olivat vähän vaikeita vielä.


En sanonut mitään pojalle, vaan kasasin leikin valmiiksi. Hän kuitenkin huomasi ja innostui touhuun jo ennen kuin -kuvaa. Tätä hommaa en pohjustanut yhtään mitenkään, vaan lapsi alkoi leikkiä omatoimisesti omalla tavallaan.


Jo tuttuun tapaan Nipsu keräsi kaikki pallerot yhteen läjään. Tai yritti, kun nuo oli niin pieniä koloja, etteivät kaikki pysyneet. Ja tuttuun tapaan "leikin idea", värilajittelu, ei kiinnostanut pätkän vertaa (en tosin kertonutkaan sitä leikin ideaksi). Hienosti kyllä näytti mulle aina kysyessäni, mikä väri on mikin, mutta se ei silti johtanut mihinkään toimintaan.


Vähän piti myös tutkia isoja pihtejä, joilla ainoa (toistuva) saavutus on tähän mennessä kasvoille räpsäyttäminen...


Leikin loppuessa osa pompomeista on ylläen taas kadonnut lattialle. Hoksasin tämän leikin jälkiä siivotessani, että minun pitää olla nopeampi ja aktiivisempi siinä vaiheessa, kun lapsi on tehnyt ensimmäisen suunnittelemansa tehtävän, eikä oikein tiedä, mille sitten ryhtyisi. Oppia ikä kaikki, äidille myös.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti